Κάματζης Α.Β.Ε.Ε.

Η εταιρεία "Κάματζης" ιδρύθηκε το 1983 και εδρεύει στο Δοκό Χαλκίδας σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 12.000 τ.μ., σε έκταση 27 στρεμμάτων. Ξεκίνησε τη δραστηριότητα της με την παραγωγή πάγου-παγοκύβων και στη συνέχεια επεκτάθηκε και στο χώρο των logistics. Έπειτα δραστηριοποιήθηκε στον τομέα παραγωγής προϊόντων συσκευασίας από διογκωμένη πολυστερίνη (EPS) και κατασκευής μονωτικών υλικών. 

Ο εξοπλισμός της εταιρείας, αποτελείται από τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα των οίκων ERLENBACH, SABROE και CAREL, που σε συνδυασμό με την μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει, εκπληρώνει κάθε απαίτηση του πελάτη της. 

Ο στόλος της επιχείρησης αποτελείται από ιδιόκτητα φορτηγά, τα οποία παρέχουν την υπηρεσία διανομής των προϊόντων σε ολόκληρη τη χώρα. 

 Η εταιρεία ‘’Κάματζης’’ έχει εγκαταστήσει, τεκμηριώσει και εφαρμόσει, Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, το οποίο καλύπτει τις απαιτήσεις του ISO 22000. 

 Η εταιρία αναπτύσσεται συνεχώς, υλοποιώντας πολλά από τα επενδυτικά σχέδια της, εξελίσσοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει, καταφέρνοντας κάθε χρόνο να αυξάνει τον κύκλο εργασιών της, κατατάσσοντας την στις πρώτες θέσεις των εταιριών του κλάδου.