Παγάκια

Η Εταιρία κατέχει μία από τις μεγαλύτερες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής πάγου στην Ελλάδα.

 

Η ημερήσια παραγωγή ανέρχεται στις 3.400 παγοκολόνες των 23 κιλών, οι οποίες με τη χρήση σπαστήρων μετατρέπονται σε τριμμένο πάγο.

 

Ενδεικτικά η παραγωγή της εταιρείας καλύπτει: ιχθυοτροφεία, εργαστήρια αλιευμάτων, ιχθυόσκαλες, αλιευτικά σκάφη, συσκευαστήρια αγροτικών προϊόντων, super market, τουριστικούς χώρους, καφετέριες, αναψυκτήρια κ.α.

Από το 2004 και έπειτα, η επιχείρηση εισήλθε δυναμικά και στη παραγωγή παγοκύβων, κατασκευάζοντας ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο, πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα. Έχοντας παραγωγή 35 τόνων ημερησίως, μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των πελατών της, σε ολόκληρη τη χώρα. Η άριστη ποιότητα σε συνδυασμό με τη μεγάλη παραγωγή, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μίγμα που κρατάει την εταιρία στη κορυφή στο κλάδο.

 
 

Για τη διανομή των προϊόντων, διαθέτει μεγάλο αριθμό από φορτηγά-ψυγεία, τα οποία εξασφαλίζουν την άριστη μεταφορά, στις κατάλληλες θερμοκρασίες, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

 

Τα προϊόντα πάγου που παράγει η επιχείρηση είναι τα εξής:

  • Παγοκύβοι:
- Παγάκια τύπου "Καμπάνας" με τρύπα (ή "Αυδίκος" ή "Masterfrost")
- Παγάκια τύπου Scotsman (Συμπαγές)
- Παγάκια τύπου Nugget (ή "τρίμμα" ή "γόπα")
Η συσκευασία των παγοκύβων μπορεί να γίνει κατ'εντολή του πελάτη σε όποιο μέγεθος επιθυμεί, σε λευκές σακούλες ή με τυπωμένη την φίρμα του.
  • Παγοκολόνες (~23 κιλών)
  • Τρίμμα (από παγοκολόνα) (~20 κιλών)