ΤΗΛΕΦΩΝΟ

icon

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

2221092224 - 092033

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

icon

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΔΟΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ, Χαλκίδα 341 00

LOGISTICS

Η εταιρεία, δραστηριοποιείται και στο χώρο της ψύξης έχοντας ψυκτικούς θαλάμους 20.000 m3, χωρητικότητας 10.000 τόνων , αριθμοί που την κατατάσσουν στη πρώτη θέση στη βιομηχανική ψύξη, στο νομό της Εύβοιας.

Οι θάλαμοι είναι εξοπλισμένοι με το πρόγραμμα της CAREL, που θεωρείται το πλέον εξελιγμένο σύστημα παρακολούθησης ψύξης και υγρασίας μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, στην ελεγχόμενη ψύξη. Κάθε θάλαμος είναι εφοδιασμένος με ράφια βαρέου τύπου, για αποφυγή τραυματισμού του εμπορεύματος κατά τη φόρτωση, καθώς και για λόγους χωροταξικούς.

logistics snowflake

Ψυκτικοί Θάλαμοι - Logistics

Εξοπλισμένοι με το πρόγραμμα της CAREL, το πλέον εξελιγμένο σύστημα παρακολούθησης ψύξης και υγρασίας μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή

logistics stolos

Ιδιόκτητος στόλος οχημάτων

Για άμεση και ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων

Ο κύριος όγκος των προϊόντων που συντηρούνται στους θαλάμους κατάψυξης είναι: κρέατα, πουλερικά, λαχανικά, πατάτες προτηγανισμένες, ψάρια, μαλάκια, οστρακοειδή, παγωτά κ.α., ενώ στη συντήρηση αποθηκεύονται είδη όπως: λαχανικά, οπωροκηπευτικά, ζαρζαβατικά, φρούτα, ξηροί καρποί, τυροκομικά, γαλακτοκομικά κ.α..

Η εταιρεία, μεριμνά καθημερινά για την άψογη συντήρηση και τη μεταφορά των προϊόντων με δικά της ιδιόκτητα φορτηγά ελεγχόμενης ψύξης, στην έδρα του πελάτη.