ΤΗΛΕΦΩΝΟ

icon

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

2221092224 - 092033

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

icon

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΔΟΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ, Χαλκίδα 341 00

ΠΑΓΑΚΙΑ

Η Εταιρία κατέχει μία από τις μεγαλύτερες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής πάγου στην Ελλάδα.

Η ημερήσια παραγωγή ανέρχεται στις 3.400 παγοκολόνες των 23 κιλών, οι οποίες με τη χρήση σπαστήρων μετατρέπονται σε τριμμένο πάγο.

Ενδεικτικά η παραγωγή της εταιρείας καλύπτει: ιχθυοτροφεία, εργαστήρια αλιευμάτων, ιχθυόσκαλες, αλιευτικά σκάφη, συσκευαστήρια αγροτικών προϊόντων, super market, τουριστικούς χώρους, καφετέριες, αναψυκτήρια κ.α.

Από το 2004 και έπειτα, η επιχείρηση εισήλθε δυναμικά και στη παραγωγή παγοκύβων, κατασκευάζοντας ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο, πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα. Έχοντας παραγωγή 35 τόνων ημερησίως, μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των πελατών της, σε ολόκληρη τη χώρα. Η άριστη ποιότητα σε συνδυασμό με τη μεγάλη παραγωγή, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μίγμα που κρατάει την εταιρία στη κορυφή στο κλάδο.

block1 background image

Διανομή σε όλη την Ελλάδα

info white

Για τη διανομή των προϊόντων, διαθέτει μεγάλο αριθμό από φορτηγά-ψυγεία, τα οποία εξασφαλίζουν την άριστη μεταφορά, στις κατάλληλες θερμοκρασίες, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Τα προϊόντα πάγου που παράγει η επιχείρηση είναι τα εξής:

Παγοκύβοι:

01 Παγάκια τύπου "Καμπάνας" με τρύπα (ή "Αυδίκος" ή "Masterfrost")
02 Παγάκια τύπου Scotsman (Συμπαγές)
03 Παγάκια τύπου Nugget (ή "τρίμμα" ή "γόπα")

Η συσκευασία των παγοκύβων μπορεί να γίνει κατ'εντολή του πελάτη σε όποιο μέγεθος επιθυμεί, σε λευκές σακούλες ή με τυπωμένη την φίρμα του.

04 Παγοκολόνες (~23 κιλών)

05 Τρίμμα (από παγοκολόνα) (~20 κιλών)